+ تجيبي كمية من الماء(تكفي لتغطية السمك)
+و تجيبي الثوم وتقشرية الثوم حسب كمية السمك وكل ما كترتي كل ما كان اطعم
+ وتقطعية او تفرمية وتحطية في الماء وبعد كدة تضيفي الشطة والكمون وملح وليمون وبعد ما تعصري الليمون حطي قشرة كمان وكاري وبصلة صغيرة
+ وحطيهم شوية علي النار يعني لمدة دقتيقتن
عشان الماء ياخذ طعم الثوم كويس
واستني لما الماية تبرد خالص وبعد كدة حطي السمك في الماية بالتتبيلة
+ وقبل ما تحطية اعملي فتحات في السمكة عشان تتشرب من التتبيلة كويس...
+ اهم حاجة يكون الماء مغطي السمك يعني مش زيادة ولا قليل وسيبية في التتبيلة مش اقل من خمس ساعات وكل ما كان اكتر يبقي احسن .
+ وبعد كدة صفية من الماء كويس وحطية في الدقيق واقليه
منقول